014 54 20 43 info@kinos-westerlo.be
Anouk Klinkers

Anouk Klinkers

Reeds meer dan 20 jaar in de praktijk, maar nog steeds even gepassioneerd door het menselijk lichaam en beweging !

Anouk is dan ook zelf een fervente recreatieve sporter. Zowel lopend, als in het zwembad als op de fiets kom je haar tegen. Niet te verwonderen dat ze deze sporters graag begeleidt. Naast sport is Anouk bedreven in bekkenbodemtherapie. Met een degelijke uitleg verdwijnt alle taboe rond plas-en stoelgangsproblemen.

Als osteopaat ziet ze het lichaam als geheel en tracht ze steeds naar de oorzaak van de klacht te zoeken.

Ze staat samen met Lise, in voor de zwangerschapsbegeleiding in onze praktijk, waar ze de mama’s in spé verder helpt in geval van rug-en bekkenklachten en hen begeleidt naar de bevalling met specifieke oefeningen en tips.

De praktijk is een stageplaats voor studenten kinesitherapie van de universiteiten van Gent, Leuven en Antwerpen.

Opleiding:

– Licentiaat Motorische Revalidatie en Kinesitherapie RUG 1998

– Postgraduaat Manuele therapie RUG 2000 

– Postgraduaat pelvische reëducatie RUG 2003

– Osteopathie DO Fico 2010

– Dry Needling

– Loopanalyse Runningsmart

 

 

Pauline Vermeulen

Pauline Vermeulen

Pauline is net afgestudeerd en klaar om er met volle moed samen met jullie tegenaan te gaan. Haar interesse in het menselijke lichaam vindt zijn wortels al op jonge leeftijd. In de turnzaal raakte ze gefascineerd door de mogelijkheden en de kracht van het lichaam en deze fascinatie is sindsdien enkel nog maar gegroeid.

Haar doel is om samen jullie klachten aan te pakken en hierbij op zoek te gaan naar de oorzaak ervan. Ze zal jullie verderherlpen met een conbinatie van “hands on” therapie en doelgerichte oefeningen samengesteld op ieders maat. Dit jaar is ze gestart met de postgraduaatsopleiding ‘manuele therapie’ om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden met het oog om ieders behandeling te optimaliseren.

Verder leeft Pauline tijdens haar vrije tijd volgens het motto “bewegen is gezond” want je kan ze nog  geregeld terugvinden in de turnzaal of tijdens een rondje joggen. 

Opleiding: 

– Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie 2020

– Postgraduaat manuele therapie in opleiding